Банькхоай

Покроковий рецепт банькхоая з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Млинці
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 30
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 34 кілокалорій

Банькхоай

Простий рецепт банькхоая домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30. Містить всього 34 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Банькхоай – це в’єтнамське блюдо, середнє між млинцями і омлетом. Традиційні банькхоай фарширують різноманітними начинками. Ми пропонуємо приготувати в’єтнамські млинці зі свининою, грибами, креветками і бобовими паростками.
  • Інгредієнти для тіста:2 склянки рисового муки1 чайна ложка соли1 чайна ложка сахара1 чайна ложка куркумы0,5 чайної ложки порошку карри4 головки зеленої цибулі (з пір’ям)0,5 склянки кокосового молока2 склянки води
  • Для начинки:4 столові ложки арахісового масла0,5 середньої жовтої луковицы120 р грибів шиїтаке або кремини 120 г знежиреного м’якоті свинины20-24 очищених креветок4 склянки паростків бобов1 качан салату ромен

Покроково

  1. Збийте разом всі інгредієнти для тіста, попередньо дрібно порубавши зелений лук.
  2. Рецепт розрахований на 4 великих млинці.
  3. Для приготування одного млинця розігрійте 1 столову ложку арахісового масла в неглибокій сковороді діаметром близько 30 см
  4. Жовтий цибулю і гриби дрібно порубаєте, перемішайте і розділіть масу на 4 частини.
  5. Одну частину цибулі і грибів обсмажте на сковороді протягом 2 хвилин, постійно помішуючи.
  6. Додайте сюди 1/1, дрібно рубаної свинини і 5-6 очищених креветок.
  7. Обсмажуйте масу, рівномірно перемішуючи, до напівготовності м’яса.
  8. Тепер налийте на сковороду тісто (прямо на обсмажені інгредієнти), приблизно півсклянки, щоб тісто закрило підстава сковороди і рівномірно розподілені на ній продукти.
  9. Зверху покладіть на блін 1 склянку бобових паростків.
  10. Накрийте сковороду кришкою і готуйте 5 хвилин на середньому вогні.
  11. Після цього зніміть кришку і готуйте ще 3 хвилини. Поверніть млинці з начинкою навпіл, подайте на тарілку з листям салату і в’єтнамським соусом, приготованим з рибного соусу, соку лайма, цукру і чилі.
  12. Начинку для банькхоай можна приготувати окремо, обсмаживши всі інгредієнти до готовності, після чого покласти її на готові млинці і так само згорнути навпіл.