Барабулька смажена

Покроковий рецепт барабульки смаженої з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 35 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 44 кілокалорій
  • Привід: На обід

Барабулька смажена

Якщо ви хочете побалувати себе смачним і простим стравою, пропоную вам класний варіант, як приготувати барабульку, смажену у легкій паніровці. Це дивовижне блюдо, яке варто спробувати.

На мій погляд, барабулька, смажена в домашніх умовах — дуже недооцінений блюдо. Насправді рибка неймовірно смачна і може суперничати з більш великими. Якщо вам вдалося роздобути цю рибу, то дуже рекомендую спробувати приготувати її за моїм рецептом.

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Барабулька — 1 Кілограм
  • Сіль — За смаком
  • Борошно — 100-150 Грам
  • Рослинна олія — За смаком (для смаження)

Покроково

  1. З підготовчим процесом все більш — менш зрозуміло: вимийте, очистіть від нутрощів рибу, трохи обсушити її. Підсолити за смаком. Можна також додати спеції, але барабулька, смажена в домашніх умовах, гарна і без них.
  2. Налийте на сковороду олію і поставте на вогонь. Можна використовувати глибокий сотейник, наприклад, щоб обсмажити рибку у фритюрі. У невелику мисочку всипте борошно і обваляйте в ній рибу з усіх боків.
  3. Викладіть в гаряче масло, смажте на середньому вогні.
  4. Коли з одного боку рибка підрум’янилася достатньо, акуратно переверніть її і обсмажте з другої сторони.
  5. Ось і весь секрет, як приготувати барабульку смажену швидко і смачно. Після викладіть на паперову серветку, щоб прибрати надлишки масла перед подачею. Подавати до столу рибку можна з гарніром, овочами або як закуску до пива.