Барабулька і рагу з кропом

Покроковий рецепт барабульки і рагу з кропом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 568 кілокалорій

Барабулька і рагу з кропом

Простий рецепт барабульки і рагу з кропом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хв. Містить всього 568 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • 4 свіжі барабульки
  • 4 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • сіль, білий перець за смаком
  • Для рагу:
  • 3 пучка кропу
  • 2 моркви з бадиллям
  • 1 велика головка ріпчастої цибулі
  • 1 цибулю-порей, тільки біла частина
  • 1 зелений солодкий перець
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. вершків жирністю 22%
  • сіль, чорний перець за смаком

Покроково

  1. Кріп вимити, обсушити. Відрізати стебла, зелень відкласти в сторону. Стебла нарізати шматочками 3,5 див.
  2. Моркву очистити, нарізати соломкою. Бадилля вимити, обсушити й подрібнити. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями. Порей нарізати соломкою. Перець вимити, видалити серцевину, м’якоть нарізати кружальцями.
  3. Розігріти в сотейнику вершкове масло. Обсмажити у ньому цибулю і моркву, 3 хв. Додати порей, морквяну бадилля, перець і стебла кропу, готувати 4 хв
  4. Додати борошно і вершки, трохи приправити сіллю і перцем, перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 7 хв. При необхідності додати сіль і перець за смаком.
  5. Барабульку очистити, випатрати і промити. Ретельно обсушити паперовим рушником.
  6. Обваляти рибу в борошні і обсмажити на сковороді до готовності, за 2,5 хв. з кожного боку, посолити.
  7. На блюдо викласти кропове рагу, зверху помістити рибу. Прикрасити гілочками кропу.

Якщо виділятися, то у всьому… віддайте перевагу звичайній рослинній олії Altero Golden, суміш соняшникової олії з оливковою, якщо Вам хочеться чогось класичного, або Altero Bouquet з додаванням олії троянди, якщо Ви бажаєте внести в свої страви нотку витонченості. Елегантна пляшка Altero оригінальної тригранної форми виступить справжньою прикрасою Вашої кухні і, без сумніву, стане об’єктом особливої уваги.