Барабуля в соусі біск

Покроковий рецепт барабулі в соусі біск з фото.

  • Національна кухня: Авторська кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Технологія приготування: Варіння, Смаження, Запікання
  • Нам знадобиться: Блендер, духовка / духова шафа, сковорода
  • Час підготовки: 1 год 40 хв
  • Час приготування: 25 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 119 кілокалорій
  • Привід: Зустріч з друзями, День народження, Обід, Різдво, Вечеря

Барабуля в соусі біск

Простий рецепт барабулі в соусі біск авторської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 25 хв. Містить всього 119 кілокалорій.

Інгредієнти на 1 порція

  • барабуля – 200-300 г
  • селера – 15 г
  • фенхель – 60 г
  • томат жовтий – 10 г
  • масло – 60 г
  • оливкова олія – 100 г
  • рибні кістки – 1,5 кг
  • часник свіжий – 1 головка
  • цибуля ріпчаста – 120 г
  • томати червоні – 600 г
  • сибулет – 20 г
  • шафран – 0,1 г
  • вода – 3 л
  • хліб кукурудзяний – 60 г
  • сіль, перець – за смаком

Покроково

  1. На широку сковороду налити оливкову олію (70 г), додати вершкове масло (30 г), часник цілий, цибуля, розрізана навпіл і рибні кістки. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору. Додати воду, закрити кришкою, варити 1 годину, додати порізані довільно томати, відкрити кришку і на повільному вогні тушкувати ще 30 хвилин. Після цього пробити блендером і процідити через дрібне сито.
  2. Барабулю розділити на філе, обсмажити на оливковій олії (15 гр. ) з обох сторін. Поставити в духовку на 7-10 хвилин при температурі 150 градусів.
  3. кукурудзяного хліба обрізати скоринку, змастити вершковим маслом і поставити в духовку на 7-10 хвилин при температурі 170 градусів. Дістати, нарізати маленькими кубиками.
  4. Фенхель, томат, селера, сибулет нарізати дрібним кубиком (у вигляді тартару).
  5. Окремо бейбі — фенхель обсмажити на оливковій олії, додати 1 ст. л. води, закрити кришкою, тушкувати 1 хвилину. Зняти.
  6. Прогріти біск (але не кип’ятити!), додати шафран і вершкове масло (10 г).
  7. У тарілку налити біск, викласти барабулю один на одного, посипати тартаром із селери, фенхелю, томату і хліба, зверху окремо — готовий фенхель.