Баранина в пакет для запікання

Покроковий рецепт баранини в пакет для запікання з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 2 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 250 кілокалорій
  • Привід: На обід

Баранина в пакет для запікання

В пакет для запікання баранина виходить особливо ніжною і соковитою, просто тане у роті. Чорнослив і прянощі надають надзвичайну пікантність і аромат.

Кількість порцій: 4

Інгредієнти на 4 порції

  • Баранина — 500 Г
  • Чорнослив — 50 Грам
  • Корінь імбиру — 20 Г
  • Часник — 2 Зубчики
  • Суміш пряних трав до м’яса — За смаком
  • Сіль, перець — За смаком
  • Морква — 2 Шт.
  • Картопля — 3 Штуки

Покроково

  1. Пакет для запікання — корисна річ. Їжа в ній готується у власному соку, а деко після такої готування мити не треба. Просто, зручно!
  2. Запікайте баранину в пакеті так:
  3. часник Пропустіть через прес, змішати його з тертим імбиром і приправами.
  4. М’ясо промийте, просушіть та натріть сумішшю часнику і спецій.
  5. Картоплю і моркву почистіть і поріжте великими шматками.
  6. Покладіть баранину в пакет для запікання, навколо неї викладіть шматочки овочів. Посипте чорносливом. Посоліть, поперчіть.
  7. Зав’яжіть краю пакета і помістіть його в духовку на півтори години при 180 градусах.
  8. Потім розріжте верх пакета, щоб баранина зарум’янилася і запікайте ще 20 хвилин.
  9. На стіл подавайте разом з овочами.
  10. Приємного апетиту!