Баранина в пиві з овочами

Покроковий рецепт баранини в пиві з овочами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 2 год
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 41 кілокалорій
  • Привід: На обід

Баранина в пиві з овочами

Приготуйте просте і оригінальне блюдо. Виходить дуже швидко, але при цьому ароматно і смачно. А що ж ще потрібно для ситної вечері? Переконайтеся самі і приготуйте баранину в пиві з овочами.

Кількість порцій: 5

Інгредієнти на 2 порції

  • Баранина — 500 Г
  • Картопля — 1 Кілограм
  • Помідори — 4 Штуки
  • Цибуля — 2 Шт.
  • Часник — 2 Зубчики
  • Пучок кропу — 1 Штука
  • Пиво — 500 Мл
  • Сіль, перець — За смаком
  • Рослинна олія — 2 Ст. ложки

Покроково

  1. Баранину в пиві з овочами можна приготувати на обід, вечерю або святковий стіл. Спочатку ми обсмажуємо м’ясо і овочі, а потім тушкуємо на середньо — повільному вогні протягом півтора годин. Добре, якщо у вас є зелень — кріп, петрушка, тархун, вона стане в нагоді. Пиво використовуйте світле, слабке. Отже, приступи до готування.
  2. Баранина в пиві з овочами готується дуже просто.
  3. Баранину промийте проточною водою, просушіть і поріжте кубиками.
  4. Картоплю і помідори промийте, картоплю почистіть, з помідорів зніміть шкірку, опустивши їх в окріп, потім поріжте великими кубиками.
  5. Цибуля, часник і зелень промийте, почистіть і дрібно поріжте.
  6. Розігрійте рослинне масло в каструлі і злегка обсмажте м’ясо.
  7. Потім додайте цибулю і картоплю, посоліть і поперчіть. Смажте разом протягом 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати.
  8. Додайте в каструлю помідори, часник, пиво і половину дрібно порубаного кропу. Тушкуйте півтори години.
  9. Готове блюдо в тарілці посипте залишилися кропом.
  10. Приємного апетиту!