Баранина в пиві

Покроковий рецепт баранини в пиві з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Карамелизирование
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 1 година 50 хвилин
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 322 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Баранина в пиві

Простий рецепт баранини в пиві російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину 50 хвилин. Містить всього 322 кілокалорій.

Інгредієнти на 3 порції

  • цибуля (ріпчаста) 3 шт.
  • часник 1 головка
  • спеції
  • баранина 500-700 г
  • сіль
  • пиво (світле) 500 мл
  • олія (для смаження)

Покроково

  1. Цибулю нарізати півкільцями.
  2. В чавунець або гусятницю налити олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
  3. Баранину розрізати на невеликі шматки, додати до цибулі і обсмажувати до тих пір, поки не випарується вся рідина.
  4. Акуратно влити пиво.
  5. Закрити кришкою і тушкувати, періодично помішуючи.
  6. Через годину додати сіль, спеції, крупно порізаний часник.
  7. Тушкувати до тих пір, поки м’ясо не буде відділятися від кісток.
  8. Подавати гарячим.