Баранина в рисової кірці

Покроковий рецепт баранини в рисової кірці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Складний рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 35 хв
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 176 кілокалорій
  • Привід: На обід

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачного блюда з баранини і рису.

Кількість порцій: 4

Інгредієнти на 4 порції

  • масло — 1 Штука
  • філе ягняти — 4 Штуки (150 г кожен шматок)
  • сіль — 1 За смаком
  • перець — 1 За смаком
  • гірчиця — 4 Ст. ложки
  • часник — 1 Зубчик
  • сир — 200 Грам
  • лимон — 1 Штука (цедра)
  • довгозерний дикий рис — 150 Г
  • соус табаско — 1 За смаком
  • листя чебрецю — 1 Ст. ложка
  • топлене масло — 1/1, Склянки
  • цибуля — шалот — 1 Штука (інгредієнти для соусу
  • червоне вино — 2 Склянки
  • холодне вершкове масло — 60 Грам
  • сіль — 1 За смаком
  • перець — 1 За смаком

Покроково

  1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м’ясо на тарілку.
  2. Розігріти духовку до 180 ° C.
  3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об’єднати з відварним рисом і перемішати, приправити за смаком.
  4. Поширити сирно — рисову суміш по м’ясу (шаром в 2 см), знизу злегка присипати чебрецем і змастити топленим вершковим маслом. Покласти баранину у форму для випічки.
  5. Запікати м’ясо при 180 ° С близько 12 хвилин. Залишити в духовці при вимкненому вогні ще на 10 хвилин.
  6. Для соусу потрібно змішати: тертий цибуля — шалот з червоним вином, холодним маслом, приправити сіллю і перцем.