Баранина в сирній паніровці

Покроковий рецепт баранини в сирній паніровці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 119 кілокалорій

Баранина в сирній паніровці

Простий рецепт баранини в сирній паніровці домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 ч. Містить всього 119 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • напівтвердий сир Фоль Епі– 50 г
  • третину білого батона
  • молода картопля – 1 кг
  • середній пучок петрушки
  • сіль
  • м’якоть баранини – 600-800 г
  • масло вершкове – 4 ст. л.
  • Для маринаду:
  • гірчиця – 1 ч. л.
  • чорний перець мелений – 1/1, ч. л.
  • часник – 1 зубчик
  • біле сухе вино – 1 склянка

Покроково

  1. Для маринаду часник подрібніть і змішайте з вином, гірчицею і чорним перцем. М’ясо наріжте шматочками завдовжки 5 см і шириною 3-4 див. Покладіть в приготований маринад, накрийте кришкою, залиште при кімнатній температурі на 30 хв.
  2. Для панірування зріжте з хліба кірку, м’якоть дрібно розкришите і трохи підсушіть в розігрітій до 150 °С духовці, 5-7 хв. Петрушку подрібніть. Сир натріть на дрібній тертці. Все ретельно перемішайте. Вийміть шматочки баранини з маринаду, приправте сіллю, обваляйте в отриманій паніровці і обсмажте в 2 ст. л. розігрітого вершкового масла по 4 хв. з кожного боку. Зніміть з вогню.
  3. Очищені картоплини розрізати уздовж на 2-4 частини і обсмажте у вершковому маслі, що залишилося до напівготовності, 10 хв., посоліть.
  4. Викладіть у форму для запікання м’ясо і картоплю, накрийте фольгою і поставте в розігріту до 190 °С духовку на 15 хв. Подавайте дуже гарячим.

Якщо виділятися, то у всьому… віддайте перевагу звичайній рослинній олії Altero Golden, суміш соняшникової олії з оливковою, якщо Вам хочеться чогось класичного, або Altero Bouquet з додаванням олії троянди, якщо Ви бажаєте внести в свої страви нотку витонченості. Елегантна пляшка Altero оригінальної тригранної форми виступить справжньою прикрасою Вашої кухні і, без сумніву, стане об’єктом особливої уваги.

Якщо ви любите пряні аромати, покладіть у форму для запікання разом з м’ясом і картоплею 1-2 гілочки свіжого розмарину.