Баранина в скоринці з спецій і зеленого перцю

Покроковий рецепт баранини в скоринці з спецій і зеленого перцю з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 44
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 823 кілокалорій

Баранина в скоринці з спецій і зеленого перцю

Простий рецепт баранини в скоринці з спецій і зеленого перцю домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 44. Містить всього 823 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Баранина на кістки 680 г
  • Смажений кумін (зіра) 1 чайна ложка
  • Насіння коріандру 1 чайна ложка
  • Зелений перець горошком 1 чайна ложка
  • Часник 2 зубчики
  • Цедра апельсина 1 столова ложка
  • Оливкова олія 1 столова ложка

Покроково

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Посоліть і поперчіть баранину.
  2. пластиковий пакет висипте кумін, коріандр і зелений перець. Качалкою або молотком розкришите зерна. У пакет додайте подрібнений часник, цедру і оливкове масло. Перемішайте до стану пасти і намажте м’ясо.
  3. Викладіть м’ясо на сковороду і поставте в духовку на 10 хвилин. Зменшіть температуру до 200 градусів і смажте ще 15 хвилин для середньої прожарки. Розріжте м’ясо і подавайте.