Баранина в скоринці з трав і сиру

Покроковий рецепт баранини в скоринці з трав і сиру з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 23
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 283 кілокалорій

Баранина в скоринці з трав і сиру

Простий рецепт баранини в скоринці з трав і сиру домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 23. Містить всього 283 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Часник 1 зубчик
  • Листя базиліка ? штуки
  • Товчені сухарі 0,3 склянки
  • Сир пекоріно романо 0,3 склянки
  • Прованські трави 2 столові ложки
  • Оливкова олія 2,5 столові ложки
  • Діжонська гірчиця 1,5 столові ложки
  • Баранина на кістки 700 г

Покроково

  1. В комбайні подрібніть часник і додайте базилік, тертий сир, сухарі, прованські трави і гірчицю. Добре подрібніть і влийте оливкове масло. Добре перемішайте.
  2. Розігрійте духовку до 220 градусів. Посипте баранину сіллю і перцем. Викладіть м’ясо на невелике деко і зверху посипте сухарями, злегка придавлюючи їх. Запікайте м’ясо приблизно 35 хвилин, поки температура усередині м’яса не буде 57 градусів. Вийміть з духовки і залиште на 15 хвилин.
  3. Викладіть м’ясо на дошку і розріжте на 2 частини. Розкладіть на тарілки подавайте.