Баранина в сметанному соусі

Покроковий рецепт баранини в сметанному соусі з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Соуси, Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 1 год 18 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 300 кілокалорій
  • Привід: На обід

Баранина в сметанному соусі

Якщо у вас десь в морозилці знайшлася баранина, а ви не знаєте, що з нею робити, пропоную вам рецепт приготування баранини в сметанному соусі, без характерного запаху і дуже смачно вийде!

Звичайно ж, такий простий рецепт баранини в сметанному соусі може бути застосовний для всіх випадків життя! Та й готувати в загальному-то можна і на плиті, якщо духовка у вас стара і сильно припікає дно казанка. Але все ж саме в казані виходить просто неймовірно ароматним і соковитим м’ясо! Та й картопля виходить розсипчастою і смачною, адже готується вона в даному випадку на бульйоні! Тому рекомендую вам дізнатися, як зробити баранину в сметанному соусі!

Кількість порцій: 6-7

Інгредієнти на 6 порцій

  • Баранина — 1 Кілограм (реберця)
  • Морква — 3 Штуки
  • Цибуля — 1 Штука
  • Лавровий лист — 4 Штуки
  • Сметана — 400 Г
  • Спеції — За смаком

Покроково

  1. Дно казанка змастимо сметаною (приблизно 100 грам), капніть трохи олії. Потім викладаємо шар подрібненого цибулі і моркви.
  2. Далі — шар м’яса. Солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком. Зверху м’ясо теж змащуємо залишками сметани.
  3. Заливаємо окропом так, щоб ледь покрило овочі. Закриваємо казан кришкою і відправляємо в розігріту духовку на півтори години.
  4. Приємного апетиту!