Баранина в солодкому соусі

Покроковий рецепт баранини в солодкому соусі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 183 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Баранина в солодкому соусі

Солодкий соус з використанням фруктового соку зробить баранину м’якою і соковитою. Крім того, за рахунок тонкої нарізки м’яса, це блюдо готується дуже швидко.

Баранину треба нарізати дуже тонко, тому краще взяти заморожене м’ясо. Також наріжте всі овочі. Розжаримо на сильному вогні сковорідку з оливковою олією. Обсмажте овочі, кожні дві хвилини додаючи наступний – спочатку моркву, через дві хвилини додайте цибулю, потім перець і через 2 хвилини швидко видаліть овочі зі сковороди, а замість них викладіть м’ясо. Обсмажуйте протягом 5 хвилин на сильному вогні, потім посоліть, поперчіть м’ясо, поверніть на сковороду пасеровані овочі, перемішайте і додайте часник, фруктовий сік і соєвий соус. Перемішайте і через 1,5-2 хвилини приберіть з вогню і відразу подайте на стіл. Приємного апетиту!

Кількість порцій: 5

Інгредієнти на 5 порцій

  • Баранина — 1 Кілограм
  • Цибуля — 1 Штука
  • Болгарський перець — 1 Штука
  • Морква — 1 Штука
  • Часник — 1 Зубчик
  • Соєвий соус — 1 Ст. ложка
  • Оливкову олію — 3 Ст. ложки
  • Фркутовый сік — 150 Мл
  • Сіль, перець — За смаком

Покроково

  1. Дуже тонко поріжте заморожену баранину. Товщина скибочок повинна бути близько 2 мм
  2. Поріжте перець, цибулю, моркву і часник.
  3. Розжарте на сильному вогні сковорідку з оливковою олією. Обсмажте протягом двох хвилин моркву.
  4. Потім додайте цибулю.
  5. Через дві хвилини перець.
  6. Потім видаліть овочі в окремий посуд, а на цьому ж маслі обсмажте м’ясо протягом 5 хвилин. Температура повинна бути дуже високою.
  7. Посоліть, поперчіть м’ясо, поверніть на сковороду пасеровані овочі, перемішайте і додайте часник.
  8. Потім влийте фруктовий сік, можна взяти персиковий і соєвий соус.
  9. Перемішайте і через пару хвилин відставте з вогню. Відразу подавайте на стіл, щоб не встигло охолонути.