Баранина в соусі з місо

Покроковий рецепт баранини в соусі з місо з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 178 кілокалорій

Баранина в соусі з місо

Простий рецепт баранини в соусі з місо домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хв. Містить всього 178 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • 2 стейка з баранини на кістці товщиною 2 см (з лопатки або задньої ноги)
  • 3/3, склянки яловичого або курячого бульйону
  • 2 ст. л. світлого або 1 ст. л. темного місо — пасти
  • 1 ст. л. міріна
  • 1 ч. л. кунжутного масла
  • сік половини апельсина
  • оливкове масло
  • сіль

Покроково

  1. Дістаньте м’ясо з холодильника і залиште при кімнатній температурі на 15 хв. Змастіть стейки з обох сторін оливковою олією і приправити сіллю.
  2. Розігрійте важку сковороду на сильному вогні. Покладіть м’ясо на сковороду і обсмажте, по 3 хв. з кожного боку до рум’яної скоринки. Перекладіть м’ясо на тарілку і зберігайте в теплі.
  3. Зменшіть вогонь під сковородою майже до мінімального, додайте яловичий бульйон, місо — пасту, мірін і кунжутне масло і варіть суміш 1 хв. Влийте апельсиновий сік і перекладіть стейки назад в сковороду. Готуйте до бажаного ступеня підсмажування: 2 хв. – для слабкою, 3 хв. – для середньої. Готовий стейк наріжте скибочками і полийте соусом зі сковороди.

Якщо виділятися, то у всьому… віддайте перевагу звичайній рослинній олії Altero Golden, суміш соняшникової олії з оливковою, якщо Вам хочеться чогось класичного, або Altero Bouquet з додаванням олії троянди, якщо Ви бажаєте внести в свої страви нотку витонченості. Елегантна пляшка Altero оригінальної тригранної форми виступить справжньою прикрасою Вашої кухні і, без сумніву, стане об’єктом особливої уваги.