Баранина смажена

Покроковий рецепт смаженої баранини з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 30
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 355 кілокалорій

Баранина смажена

Простий рецепт смаженої баранини домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30. Містить 355 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • масло Вершкове 50 г
  • Баранина 500 г

Покроково

  1. Шматок баранини (ніжку, нирковий місце) обмити, зачистити, посипати сіллю і цілим шматком покласти на деко або сковороду; полити баранину 2-3 ст. ложками розтопленого масла, поставити в духовку і смажити до готовності, періодично поливаючи соком.
  2. Готову баранину нарізати скибочками, укласти на блюдо, додати гарнір — картопля відварна з маслом або смажену, а також квасоля в томаті або маслі, посипати зеленню петрушки або кропом і полити процідженим соком.