Баранячі реберця з квасолею і зеленню

Покроковий рецепт баранячих реберець з квасолею і зеленню з фото.

  • Національна кухня: Африканська кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Технологія приготування: Запікання в духовці
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 1 година 50 хвилин
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 150 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Баранячі реберця з квасолею і зеленню

Простий рецепт баранячих реберець з квасолею і зеленню африканської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину 50 хвилин. Містить всього 150 кілокалорій.

Інгредієнти на 3 порції

  • квасоля (біла) 150 г
  • сочевиця (червона) 150 г
  • баранина (ребра) 1 кг
  • базилік 50 г
  • кінза-50 г
  • петрушка 50 г
  • кріп 50 г
  • шпинат-50 г
  • цибуля (зелена) 50 г
  • сіль (за смаком
  • куркума 1/1, ч. л.

Покроково

  1. Квасолю замочити на 5 годин, потім відварити майже до готовності.
  2. Реберця порубати на шматки.
  3. Цибулю порізати кільцями, зелень подрібнити.
  4. М’ясо викласти одним шаром, залити наполовину холодною водою і тушкувати на повільному вогні протягом 30 хвилин.
  5. Масло розігріти, додати куркуму і обсмажити цибулю до прозорості.
  6. Додати м’ясо і смажити ще 10-15 хвилин.
  7. Залити м’ясо киплячою водою, посолити і тушкувати 20-30 хвилин.
  8. Викласти поверх м’яса шарами квасолю, сочевицю, зелень, щільно закрити посуд кришкою і залишити нудитися на самому малому вогні протягом 30 хвилин.
  9. Перед подаванням страву перемішати.