Батончики з шоколадом, ирисками і горіхами

Покроковий рецепт батончиків з шоколадом, ирисками і горіхами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Дитяче меню
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 55
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 312 кілокалорій

Батончики з шоколадом, ирисками і горіхами

Простий рецепт батончиків з шоколадом, ирисками і горіхами домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 55. Містить всього 312 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • масло Вершкове 2 столові ложки
  • Крекери з непросіяного борошна 1,5 склянки
  • Вода 1 столова ложка
  • Шоколадні чіпси 0,3 склянки
  • Кокосова стружка 0,6 склянки
  • Подрібнені горіхи пекан ? склянки
  • Маленькі іриски 0,3 склянки
  • Згущене молоко 420 г

Покроково

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Застеліть папером для випічки квадратну (22 х22 см) форму.
  3. У мисці змішайте дрібно розламані крекери, розм’якшене вершкове масло і воду. Добре перемішайте. Акуратно викладіть суміш у форму і розрівняйте, не притискаючи.
  4. Посипте шоколадними чіпсами і ирисками. Зверху посипте кокосовою стружкою і горіхами. Полийте згущеним молоком і запікайте приблизно 25 хвилин до рум’яного кольору. Охолодіть у формі і подавайте, порізавши на шматочки.