Безалкогольний пунш

Покроковий рецепт безалкогольного пуншу з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Напої
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: до 1.5 годин
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 64 кілокалорій

Безалкогольний пунш

Простий рецепт безалкогольного пуншу домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за до 1.5 годин. Містить всього 64 кілокалорій.

Інгредієнти на 1 порція

  • Яблуко 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Апельсин 2 шт.
  • Цукор 150 р.
  • Чорний чай 2 ст. ложк
  • Кориця 1 г
  • Кардамон 1 р.
  • Імбир сухий мелений 2 р.
  • Полуниця 100 р.
  • Вода 500 мл

Покроково

  1. Пропоную рецепт чудового безалкогольного пуншу з безліччю фрукт і ягід. Як правило за основу безалкогольних пуншів береться чай (набагато рідше використовується молоко), додаються різні ягоди, фрукти, прянощі. Цей напій можна подавати як у холодному, так і в гарячому вигляді. Яблуко вимити, розрізати навпіл. Видалити серцевину з насінням, м’якоть зі шкіркою нарізати часточками.
  2. Лимон і апельсини вимити. Обдати окропом і висушити. Плоди разом з цедрою нарізати тонкими скибочками, трохи відкласти для прикраси.
  3. Полуницю і всі підготовлені фрукти помістити в одну ємність, засипати цукром і залишити на 30 хв.
  4. Чай залити 500 мл окропу, дати настояти 10 хв, потім процідити. Ягоди і фрукти перемішати, додати корицю, кардамон і сушений імбир, залити гарячим чаєм, накрити кришкою і залишити на 1 ч.
  5. Одержаний пунш процідити і подавати, прикрасивши скибочками лимона, апельсина і за бажанням физалисом. Безалкогольний пунш чудово прикрасить Ваш святковий стіл і подарує море радості дітям!!!