Биточки м’ясні в мікрохвильовці

Покроковий рецепт биточків м’ясних в мікрохвильовці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Рецепти в мікрохвильовій печі
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 25 хв
  • Кількість порцій: 25 порцій
  • Кількість калорії: 192 кілокалорій

Биточки м'ясні в мікрохвильовці

Швидкий спосіб приготувати ситні і поживні биточки!

До тих пір, поки я не навчилася як слід готувати на плиті і в духовці, я практикувала свої кулінарні здібності на мікрохвильовій печі. На мою особисту думку зіпсувати їжу з допомогою мікрохвильовки неможливо. Ось чому іноді, коли мені не вистачає часу на приготування їжі, я згадую про цю свою давню прийому і приготую що-небудь за допомогою цієї побутової техніки. До приклад пару днів тому я приготувала биточки м’ясні в мікрохвильовці. Для зацікавлених розповідаю кулінарний рецепт.

Інгредієнти на 25 порцій

  • Яловичина 400 гр
  • Яйця 1 шт.
  • Білий хліб 100 гр
  • Молоко 4 стіл. л.
  • Пшеничне борошно 1 стіл. л.
  • Вода 5 стіл. л.
  • Рослинне масло 3 стіл. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Кріп 1 стіл. л.
  • Петрушка 1 стіл. л.
  • Сіль за смаком

Покроково

  1. Для початку вимочуємо вимите м’ясо в молоці протягом приблизно 30 хвилин. Потім пропускаємо його через м’ясорубку. Після цього також пропускаємо через м’ясорубку 2 вологих шматочка хліба і всю масу добре перемішуємо. Тепер додаємо до фаршу дрібно нарізану зелень, спеції, яйце і знову все перемішуємо. Тепер, відриваючи потроху фаршу, ліпимо невеликі круглі котлетки, обвалюємо їх у борошні і укладаємо на дно посуду для мікрохвильовки. Заливаємо биточки водою, перчимо. Тепер накриваємо нашу ємність кришкою і ставимо в мікрохвильову піч. Готувати котлетки слід приблизно 15 хвилин.