Биточки рибні

Покроковий рецепт биточків рибних з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Гарячі страви, Биточки
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 44 кілокалорій
  • Привід: На обід

Биточки рибні

Соковиті і м’які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям Готуються легко і швидко. Їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток.

Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з вибиранням кісточок з рибних тушок. Раджу приготувати биточки рибні, які в домашніх умовах готуються дуже швидко. Завдяки простому рецептом страви з фото, ви зможете швидко і смачно нагодувати сім’ю. Приємного апетиту

Кількість порцій: 5-6

Інгредієнти на 5 порцій

  • Рибне філе — 500 Г
  • Білий хліб — 150 Г
  • Молоко — 150 Г
  • Сіль — 0,5 Чайних ложки
  • Перець чорний мелений — 2 Щіпки
  • Зелень — 20 Г (за бажанням — кріп, петрушка)
  • Панірувальні сухарі або борошно — 100 Г
  • Масло для смаження — 100 Г

Покроково

  1. Рибне філе перевіряємо на наявність кісточок, прибираємо такі, якщо знайшли Перекручуємо філе через м’ясорубку.
  2. Хліб, краще окраєць, замочуємо в молоці.
  3. Дрібно рубаємо зелень, хліб ретельно розминаємо або перекручуємо через м’ясорубку. Додаємо все це в рибний фарш, солимо і перчимо. Добре розмішуємо.
  4. З отриманого фаршу формуємо биточки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  5. Смажимо биточки на розігрітій сковороді на рослинному маслі. Смажимо на середньому вогні хвилин 10 кожну сторону.