Бифарше (запіканка з картопляного пюре і курячого фаршу)

Покроковий рецепт бифарше (запіканка з картопляного пюре і курячого фаршу) з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 495 кілокалорій

Бифарше (запіканка з картопляного пюре і курячого фаршу)

Простий рецепт бифарше (запіканка з картопляного пюре і курячого фаршу) домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 495 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Картопля 1 кг
  • Курячий фарш 500 г
  • Цибуля 1 головка
  • 1 штука Помідори
  • Молоко 50 г
  • масло Вершкове 50 г
  • Тертий сир пармезан 100 г
  • Рослинне масло за смаком
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сіль за смаком

Покроково

  1. Картоплю миємо, очищаємо від шкірки, заливаємо водою і ставимо на вогонь для приготування картопляного пюре. Солимо за смаком. Відварюємо до повної готовності. Зливаємо воду, перетираємо в пюре, додаємо молоко і вершкове масло. Все ретельно збиваємо до повітряної маси.
  2. Фарш перекручуємо з цибулею в м’ясорубці, приправляємо сіллю, додаємо перетертий помідор і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Сир натираємо на тертці, висипаємо в окрему тарілку.
  3. Остигле картопляне пюре укладаємо на дно форми, змащену рослинним маслом, наступним шаром викладаємо обсмажений фарш, посипаємо натертим сиром, накриваємо начинку шаром пюре.
  4. Яйце розбиваємо в невелику миску, збиваємо і змащуємо їм запіканку.
  5. Відправляємо запіканку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  6. Подавати можна зі сметаною і зеленню (за бажанням).