Бланманже з кокосовим горіхом

Покроковий рецепт бланманже з кокосовим горіхом з фото.

  • Національна кухня: Французька кухня
  • Тип страви: Десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Технологія приготування: Охолодження
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 25
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 294 кілокалорій
  • Привід: Великдень

Бланманже з кокосовим горіхом

Простий рецепт бланманже з кокосовим горіхом французької кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 25. Містить всього 294 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Молоко1/1, л
  • Сахар100 г
  • Сливки500 мл
  • Кокосова стружка200 г
  • Желатин5 пластинок

Покроково

  1. Слідуючи інструкції, розпустіть желатин у воді. У каструлі змішайте молоко з цукром і 120 г кокосової стружки. Повільно доведіть до кипіння, щоб кокос встиг ароматизувати молоко. Як тільки молоко закипить, зніміть каструлю з вогню, введіть желатин і поставте остуджуватися.
  2. Тим часом збийте сильно охолоджені вершки і акуратно введіть їх в охолоджену молочно — горіхову суміш. Змастіть форму маслом, вилийте в неї суміш і на кілька годин приберіть в холодильник. Коли бланманже застигне, обполосніть дно форми гарячою водою, щоб відокремити десерт, і викладіть його на сервірувальну тарілку. Посипте зверху залишилася кокосовою стружкою. Якщо хочете, замініть кокос 200 г мигдальної пудри.