Болгарська Салат Асорті з червонокачанної капусти

Покроковий рецепт болгарського Салату Асорті з червонокачанної капусти з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 40 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 61 кілокалорій

Болгарський Салат Асорті з червонокачанної капусти

Простий рецепт болгарського Салату Асорті з червонокачанної капусти домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хв. Містить всього 61 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Капуста білоголова 250 г
  • Капуста білоголова 250 г
  • Болгарський перець (зелений) 2 шт.
  • Помідори (4) 3 шт.
  • Перець за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія 3 стіл. л.
  • Вода 250 мл
  • Оцет за смаком
  • Цукор за смаком

Покроково

  1. Опишу дуже простий у приготуванні кулінарний рецепт, який належить до національної болгарської кухні. Уважно прочитайте і зрозумієте, що приготувати цю їжу можна швидко, а виходить смачно і без зайвих калорій для організму. Для салату «Асорті» спершу готується бульйон — соус. Для цього додайте у воду цукровий пісок, сіль, оцет, олію і все це закип’ятіть. Поки кип’ятиться, наріжте білокачанну капусту, як закипить, додайте її в бульйон і доведіть до кипіння. Як закипить, діставайте, дайте стекти соусу і викладіть на середину салатного страви. Що залишився соус — бульйон покласти вже червонокачанну нашатковану капусту і посипати меленим перцем. І проробити те ж, що і з першою капустою, після чого розкласти на блюді навколо капусти білоголової. Після цього укласти зверху салату кільця зеленого перцю, а по краях блюда — порізані четвертинками помідори. Полити салат бульйоном і дати охолонути.