Боло Сальгадо (Запіканка з м’ясом)

Покроковий рецепт боло Сальгадо (Запіканка з м’ясом) з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Запіканки і омлети
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 1 год 15 хв
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 178 кілокалорій

Боло Сальгадо (Запіканка з м'ясом)

Бразильська запіканка з м’ясом шикарно урізноманітнює твоє меню!

Інгредієнти на 2 порції

  • Для тіста:
  • Борошно 2 скл. (200 мл)
  • Розпушувач 10 г
  • Сіль 1.5 стіл. л.
  • Молоко 2 скл. (200 мл)
  • Яйця 1 шт.
  • Твердий сир (тертий) 45 гр
  • Для мясоовощной суміші:
  • М’ясо будь-яке (для гамбургерів) 200 г
  • Оцет 1 стіл. л.
  • Помідори (подрібнені помідори, цибуля, болгарський перець, зелену цибулю, зубчик часнику — об’ємом в один стакан. ) за смаком
  • Цибуля (подрібнений) за смаком
  • Болгарський перець (подрібнений) за смаком
  • Зелена цибуля (подрібнений) за смаком
  • Часник (подрібнений) 1 зубч.

Покроково

  1. Запіканка — це відома всім їжа. А ось запіканка з гамбургерами, щось незвичайне. Але бразильці придумали ось такий кулінарний рецепт. Купіть сирі гамбургери, бажано невеликого розміру. Якщо вони виявилися, все — таки, занадто великі, то можна розрізати навпіл або на чотири частини. Смажимо гамбургери окремо, і відставляємо, щоб охололи. В іншому посуді змішуємо подрібнені овочі, яких у вас повинен був вийти рівно один стакан. Вливаємо оцет і насипаємо 0,5 ч. л. солі. Змішуємо все з м’ясом, і починаємо робити тісто. Для цього нам просто треба змішати всі приготовані продукти — борошно, порошок для випічки, молоко, яйце. Додати одну чайну ложку солі. З’єднуємо тісто і мясоовощную суміш і виливаємо все в змащену олією каструлю розміром близько 30 см в діаметрі. Випікаємо в добре розігрітій духовці близько двадцяти — тридцяти хвилин. Як тільки поверхня стала твердою і коричневою, насипаємо зверху тертий сир і залишаємо в духовці ще не 2-3 хвилини, щоб сир розплавився.