Борщ вегетаріанський з квасолею

Покроковий рецепт борщу вегетаріанського з квасолею з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи, Борщ
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 200 кілокалорій
  • Привід: На обід

Борщ вегетаріанський з квасолею

Відмова від м’яса не означає, що тепер не вийде скуштувати улюблених страв. Наприклад, червоний борщ абсолютно чудово готується без м’яса, на основі овочів і червоної квасолі. Спробуйте!

Приготуємо борщ вегетаріанський з квасолею в домашніх умовах. Квасолю попередньо замочуємо в холодній воді на ніч. Моркву з цибулею обсмажуємо, додаємо буряк, томати і пасту, продовжуємо тушкувати. З’єднуємо всі інгредієнти в каструлю, додавши картопля і квасоля, а також затока окріп. Варимо суп на повільному вогні, трохи пізніше додаємо капусту і зелень. Подаємо до столу зі сметаною і чорним хлібом. Удачі!

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Квасоля червона — 200 Г
  • Картопля — 3 Штуки
  • Морква — 1 Штука
  • Перець болгарський — 1 Штука
  • Капуста квашена — 200 Г
  • Буряк — 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста — 1 Штука
  • Томати — 3 Штуки
  • Томатна паста — 2 Ст. ложки
  • Зелень — За смаком
  • Сіль і перець — За смаком
  • Масло рослинне — 2 Ст. ложки

Покроково

  1. Квасоля замочуємо у холодній воді. Краще всього зробити це, залишивши квасолю на всю ніч.
  2. Злегка обсмажуємо терту моркву і подрібнену цибулю. Через 2-3 хвилини додаємо кубики буряків. Тушкуємо 5 хвилин.
  3. Додаємо порізані помідори і томатну пасту. Готуємо ще 5 хвилин.
  4. В кінці гасіння додаємо перець, порізаний кубиками.
  5. Нарізаємо кубиками картоплю.
  6. Перекладаємо томатно — овочеву суміш у каструлю, додаємо картоплю і заливаємо окропом або бульйоном.
  7. Додаємо капусту і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин. Сіль за смаком.
  8. В кінці кладемо подрібнену зелень. Накриваємо каструлю кришкою і даємо йому настоятися 15 хвилин.
  9. Приємного апетиту!