Борщ з сосисками

Покроковий рецепт борщу з сосисками з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи, Борщ
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 123 кілокалорій
  • Привід: На обід

Борщ з сосисками

Ситний м’ясний борщ ще нікого не залишав байдужим. А тепер ще й з сосисками! Дивимося і запам’ятовуємо простий рецепт.

Немає нічого краще наваристого борщу, а хто думає інакше — тому просто поганий борщ попадався. Але ніколи не пізно виправиться. Якщо у вас завалялися сосиски, не знаєте, що з ними робити — тоді пустіть їх в борщ. Для приготування борщу з сосисками вам також знадобиться хороший шматок яловичини, на кістки — куди ж борщ без кісточки. Загалом, дивимося рецепт.

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Яловичина — 600 Г
  • Сосиски — 100 Г
  • Буряк — 3 Штуки
  • Картопля — 400 Г
  • Морква — 1 Штука
  • Корінь петрушки — 30 Г
  • Цибулина — 1 Штука
  • Томатне пюре або паста — 100 Грам
  • Цукор — 1 Ст. ложка
  • Оцет — 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист — За смаком
  • Сіль, перець — За смаком

Покроково

  1. спочатку Готуємо бульйон. Варимо м’ясо, обов’язково пінку не забувайте прибирати. Поки вариться бульйон, ріжемо овочі. Спочатку моркву.
  2. Потім цибулю.
  3. Обсмажуємо їх разом.
  4. До золотистого кольору.
  5. Додаємо томатну пасту.
  6. Доливаємо окропу.
  7. Додаємо петрушку.
  8. буряк Ріжемо соломкою.
  9. Картоплю кубиками.
  10. М’ясо виймаємо з бульйону, закидаємо буряк і картопля. Варимо хвилин 10, солимо.
  11. смаження Додаємо в бульйон.
  12. сосиски Ріжемо.
  13. Додаємо в борщ сосиски і дрібно порізану відварену яловичину.
  14. Додаємо лаврушку. От і все! У нас вийшов прекрасний борщ з сосисками. Подаємо з чорним хлібом і часником, у кращих традиціях. Приємного апетиту!