Борщ з щавлю

Покроковий рецепт щей з щавлю з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Супи, Щі
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 40 хв
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 62 кілокалорій
  • Привід: На обід

Борщ з щавлю

Розповідаю, як приготувати борщ з щавлю — традиційний російський суп, який зазвичай варять пізньою весною і влітку, коли виростає молодий щавель. Смачно, ситно і недорого.

Кількість порцій: 5-6

Інгредієнти на 5 порцій

  • Щавель — 400 Грам
  • Картопля — 4 Штуки
  • Морква — 1 Штука
  • Яйця — 2 Шт.
  • Сіль — 0,5 Ст. ложки
  • Зелень кропу, петрушки — 50 Г
  • Сметана — 100 Г
  • Вода — 2 Л

Покроково

  1. Дуже корисне і смачне блюдо. І головне — практично ніяких зайвих калорій. Цей класичний рецепт приготування щів з щавлю нагоді тим, хто працює в гарячу весняну пору на дачних ділянках. Так і в розпеченому місті деколи так хочеться остудитися і підбадьоритися. Тому беремося за готування Як приготувати борщ з щавлю:
  2. Наливаємо воду в каструлю і ставимо на плиту. В окремій каструлі ставимо варити яйця.
  3. Чистимо картоплю і моркву.
  4. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками, моркву півкільцями. Відправляємо варитися.
  5. Щавель промиваємо і дрібно нарізаємо.
  6. Додаємо щавель в каструлю, коли овочі вже зварилися. Солимо.
  7. Яйця остуджуємо, чистимо. Можна нарізати кубиками і відправити у готові щи в каструлю, а можна покласти прямо в тарілку.
  8. Наливаємо щі в тарілку, посипаємо посіченою зеленню. Додаємо сметану і подаємо до столу.
  9. Приємного апетиту!