Борщ з яловичиною в мультиварці

Покроковий рецепт щей з яловичиною в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 1 година 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 261 кілокалорій

Борщ з яловичиною в мультиварці

Простий рецепт щей з яловичиною в мультиварці домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину 30 хвилин. Містить всього 261 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Яловиче філе 250 г
  • Білокачанна капуста 150 г
  • Картопля 200 г
  • Морква 100 г
  • цибуля Ріпчаста 100 г
  • олія Рослинна 25 мл
  • Вода 1,799 л
  • Сіль 5 г

Покроково

  1. Яловичину промити, нарізати кубиками по 2 см
  2. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати середньої соломкою, капусту тонко нашаткувати, картоплю нарізати середньої соломкою.
  3. В чашу мультиварки налити рослинне масло, викласти моркву і цибулю. Встановити програму «Смаження», вигляд продукту «Овочі», час приготування 10 хвилин.
  4. Натиснути кнопку «Старт». Готувати до закінчення програми, періодично помішуючи.
  5. Потім викласти в чашу мультиварки м’ясо, картоплю, капусту, додати сіль, спеції, залити водою і перемішати.
  6. Закрити кришку. Паровий клапан встановити в положення «I». Встановити програму «Суп», час приготування 1 годину.
  7. Натиснути кнопку «Старт». Готувати до закінчення програми.

За 5 хвилин до завершення приготування можна додати в щи нарізаний соломкою болгарський перець.