Ботвинья рибна

Покроковий рецепт ботвиньї рибної з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Суп
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 297 кілокалорій
  • Привід: Зустріч з друзями, Обід

Ботвинья рибна

Простий рецепт ботвиньї рибної російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 ч. Містить всього 297 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • 1 л білого квасу
  • 2 упаковки (120 г) слабосоленої риби
  • 350 г листової зелені (шпинат, бурякова гичка, кропива)
  • 2 середніх огірка
  • 5 пір’їн зеленого цибулі
  • 5 гілочок кропу
  • сіль
  • колотий лід для подачі

Покроково

  1. листову зелень Промийте в холодній воді, струсіть. Покладіть в каструлю і залийте 2 склянками холодної води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 30 хвилин, потім Відкиньте на сито і протріть або подрібніть в блендері, остудіть.
  2. Огірки очистіть від шкірки і натріть на тертці. Дрібно наріжте кріп і зелений лук. Покладіть огірки, кріп і зелену цибулю в миску, посоліть і розітріть дерев’яною ложкою, щоб виділився сік.
  3. Залийте огірки квасом, додати протерту зелень і перемішайте. Покладіть в миску лід.
  4. Розкладіть по тарілках скибочки кижуча і залийте ботвиньєю.