Брауні з заварним кремом і ягодами

Покроковий рецепт брауні з заварним кремом і ягодами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка
  • Складність рецепту: Складний рецепт
  • Особливості: Рецепт для ово-лакто вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Випікання
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 30 кілокалорій
  • Привід: Зустріч з друзями, День народження

Брауні з заварним кремом і ягодами

Запаморочливий рецепт тістечок брауні, з заварним кремом з нутеллою, джемом і чорною смородиною.

Інгредієнти на 6 порцій

  • брауні:
  • масло вершкове — 230 г
  • шоколад гіркий хороший — 250 г
  • цукор тростинний дрібний — 230 г
  • яйця — 4 шт.
  • борошно — 150 г
  • джем з чорної смородини — 2 ст. л.
  • чорна смородина — 80 г
  • крем:
  • молоко — 250 мл
  • ваніль — 1 стручок
  • жовтки — 2 шт.
  • цукор тростинний дрібний — 50 г
  • крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л.
  • масло розм’якшене — 20 г
  • нутелла — 2 ст. л. з гіркою

Покроково

  1. Налити молоко в каструлю, розрізати стручок ванілі уздовж, выскрести насіння і додати в молоко. Підігріти.
  2. У мисці збити віночком жовтки, цукор, крохмаль і масло. Продовжуючи збивати, влити гаряче молоко і ретельно перемішати. Перелити назад в каструлю і варити 2-3 хвилини до загустіння. Вмішати нутеллу, дати охолонути.
  3. В каструлі з товстим дном розтопити масло, додати шматочки шоколаду і перемішати, поки він не розтане. Зняти з вогню і всипати цукор.
  4. По одному вбити яйця, всипати просіяне борошно, перемішати.
  5. Тісто налити в форму, зверху вилити крем.
  6. Невеликими гірками викласти джем, посипати ягодами. Випікати при 180 градусах 25 хвилин, щоб серединка залишилася тягучою.
  7. Приємного апетиту!

Ягоди і джем можна використовувати інші, головне, щоб вони підходили один одному. Ягоди можна використовувати з/м.