Брокколі з курячою грудкою

Покроковий рецепт брокколі з курячою грудкою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 44 кілокалорій
  • Привід: На обід

Брокколі з курячою грудкою

Це низькокалорійне і корисне блюдо є улюбленим в нашій родині. Готується воно в два рахунки, вітамінів в ньому — не злічити, при цьому, дуже красиво виглядає на тарілці. Рекомендую!

Кількість порцій: 1

Інгредієнти на 1 порція

  • Брокколі — 1/1, Штуки
  • Куряча грудка — 1 Штука
  • Морква — 2 Шт.
  • Часник — 1 Зубчик
  • Оливкову олію — 2 Ст. ложки
  • Спеції — За смаком
  • Сіль — — За смаком
  • Перець — — За смаком

Покроково

  1. Рецепт брокколі з курячою грудкою дуже простий, проте страва виходить чудова. Якщо ніколи не готували брокколі, то цей рецепт буде хороший для ознайомлення. Якщо ж ви знаєте смак цього овочу, то напевно погодитеся, що з куркою він чудово поєднується.
  2. Отже, приготувати брокколі з курячою грудкою можна наступним чином:
  3. Дрібно наріжте цибулю і часник (часник можна пропустити через прес).
  4. Нагрійте в неглибокій сковороді оливкову олію, додайте дрібно нарізану цибулю, часник, обсмажте. Далі в сковороду викладіть порізану тонкими півкільцями моркву і капусту брокколі. Закрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
  5. Поки овочі тушатся, нарізати філе курячої грудки невеликими кубиками і додати до овочів.
  6. Потім перекладіть в каструлю. Тушкуйте до готовності близько 20 хвилин. По мірі необхідності, можна додати оливкової олії.
  7. За 5 хвилин до готовності додайте свої улюблені спеції.
  8. Приємного!