Брокколі з фаршем в духовці

Покроковий рецепт брокколі з фаршем в духовці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Гарячі страви, Запіканка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 50 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 151 кілокалорій
  • Привід: На вечерю

Брокколі з фаршем в духовці

Дуже легка і смачна запіканка з брокколі з фаршем, стане не тільки прекрасним вечерею, але і з легкістю прикрасить святковий стіл. Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним, спробуйте!

Це простий рецепт приготування брокколі з фаршем в духовці. Абсолютно нічого складного, до того ж інгредієнти використовуємо звичайні: брокколі, фарш (свинячий або яловичий), твердий сир, яйця, сметана, гірчиця, сіль і перець. Якщо хочете, щоб блюдо вийшло більш гострим, додайте свої улюблені спеції, приправи. Вдалого приготування!

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Брокколі — 300 Г
  • Фарш — 300 Г
  • Яйця — 2 Шт.
  • Сметана — 100 Г
  • Гірчиця — 1 Чайна ложка
  • Сир твердий — 200 Г
  • Сіль — За смаком
  • Перець — За смаком

Покроково

  1. Відваріть броколі в підсоленій воді до напівготовності.
  2. Фарш обсмажте на олії, посоліть і поперчіть.
  3. Білки відокремте від жовтків, збийте в піну.
  4. В окремій ємності змішайте сметану, жовтки і гірчицю.
  5. Акуратно перемішайте жовткову суміш з білковою. Отриманою сумішшю заливаємо фарш, який знаходиться у формі для запікання. Відправляємо фарш в духовку, температура 180 градусів.
  6. Зверху посипаємо сиром. Тримаємо в духовці 10 хвилин.
  7. Готово! Приємного апетиту!