брокколі Салат з беконом і солодким перцем

Покроковий рецепт салату із броколі з беконом і солодким перцем з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 18 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 161 кілокалорій

Салат з брокколі з беконом і солодким перцем

Простий рецепт салату із броколі з беконом і солодким перцем домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 161 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Бекон 100 г
  • Яблучний оцет 3 столові ложки
  • Гірчиця 1 чайна ложка
  • Цукор за смаком
  • Сіль за смаком
  • Солодкий перець 1 штука
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Капуста броколі 500 г
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Помідори 2 шт.

Покроково

  1. Наріжте бекон і обсмажуйте протягом 10 хвилин на середньому вогні. Потім викладіть бекон на серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
  2. Жир, що залишився на сковороді після смаження бекону, використовуйте для приготування соусу. Додайте оцет, гірчицю, цукор, сіль і перець. Доведіть соус до кипіння і додайте рослинне масло, постійно помішуючи. Зніміть соус з вогню.
  3. Наріжте зелену цибулю і додайте в гарячий соус.
  4. Розділіть на суцвіття брокколі і відваріть в підсоленій воді.
  5. Наріжте соломкою солодкий перець.
  6. Наріжте помідори кубиками. З’єднайте всі інгредієнти, перемішайте, заправте соусом.