Брускети з пореєм і сиром брі

Покроковий рецепт брускет з пореєм і сиром брі з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 42
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 413 кілокалорій

Брускети з пореєм і сиром брі

Простий рецепт брускет з пореєм і сиром брі домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 42. Містить всього 413 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Оливкова олія extra virgin 2 столові ложки
  • Цибуля — порей 1 кг
  • Крупна сіль за смаком
  • Сушений чебрець 1 чайна ложка
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Сільський хліб 4 шматка
  • Сир брі 250 г
  • Помідори плам 2 штуки

Покроково

  1. порею зріжте темно — зелене листя і корінці. Решту частини розріжте уздовж навпіл і тонко нашаткуйте.
  2. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте порей і чебрець, посоліть і поперчіть. Готуйте, помішуючи. до м’якості і золотистого кольору 15-20 хвилин.
  3. Тим часом розігрійте гриль в духовці.
  4. Викладіть великі скибочки хліба на деко, зверху розкладіть нарізану шматочками брі і порей. Потім покладіть тонкі скибочки помідорів, збризніть оливковим маслом. посоліть і поперчіть.
  5. Відправте під гриль на 5-8 хвилин. поки сир не почне плавитися і помідори не зарум’яняться. Відразу подавайте.