Брускети з різними начинками

Покроковий рецепт брускет з різними начинками з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Складний рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 998 кілокалорій

Брускети з різними начинками

Простий рецепт брускет з різними начинками домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 40 хвилин. Містить всього 998 кілокалорій.

Інгредієнти на 3 порції

  • Чіабатта 6 штук
  • Баклажани 200 г
  • цибуля Ріпчаста 50 г
  • Морква 50 г
  • Часник 15 г
  • Помідори 200 г
  • Стебло селери 45 г
  • Рослинна олія 1 столова ложка
  • Курячий бульйон 500 мл
  • кінза Рубана 5 г
  • Мелений коріандр за смаком
  • Шпроти 20 штук
  • Артишоки в олії 200 г
  • Оливкова олія extra virgin 5 столових ложок
  • Трюфельне масло 1 чайна ложка
  • Смажену цибулю 10 г
  • М’який козячий сир 50 г
  • В’ялені помідори 25 г
  • Огірки 25 г
  • Базилік 10 г
  • Цибуля — шалот 10 г
  • Анчоуси 20 г
  • Солодкий перець 200 г
  • черемша Маринована 25 г
  • Коппа 50 г
  • Білий винний оцет 1,5 чайні ложки

Покроково

  1. Для брускет з баклажанної ікрою баклажани розрізати навпіл, посолити, залишити на час, потім промити. Обпалити газовим пальником і нарізати невеликими кубиками. Або, нарізує кубиками, потримати хвилин п’ятнадцять у духовці при 180 градусах.
  2. Подрібнити по 50 грам цибулі, моркви та помідорів, 10 грам часнику і 30 грам селери, обсмажити на столовій ложці рослинного масла. Додати баклажани, залити курячим бульйоном, тушкувати до стану грубого пюре. Додати 5 г нарізаної кінзи, мелений коріандр, сіль і перець. Остудити.
  3. Викласти на підсмажені шматочки чіабатти, зверху покласти шпроти.
  4. Для брускетта з маринованими артишоками вийняти артишоки з олії, подрібнити в блендері до неоднорідного стану. Додати столову ложку оливкової олії і чайну трюфельного масла, сіль і перець, змішати. Викласти на шматочки підсмаженого чіабати і посипати хрустким смаженою цибулею.
  5. Для брускет з козячим сиром розрізати свіжі помідори (150 г), видалити серцевину з насінням, нарізати дрібними кубиками. Так само нарізати в’ялені помідори, огірок, 15 грам селери і шалот, дрібно нарубати по 5 грам базиліка і часнику. Заправити півтора столовими ложками оливкової олії, посолити і поперчити.
  6. Козячий сир (шавру) змішати з півтора столовими ложками оливкової олії, посолити і поперчити.
  7. Шматочки підсмаженого чіабатти намазати сиром, викласти сальсу, зверху — по анчоусу.
  8. Для брускет з перцем і коппой обпалити газовим пальником або запекти у духовці (п’ятнадцять хвилин при 180 градусах) солодкий перець. Зняти шкірку, вийняти насіння, нарізати вузькими смугами. Подрібнити черемшу і 5 грам базиліка, заправити столовою ложкою оливкової олії і оцтом, посолити, поперчити, перемішати з перцем.
  9. На кожну брускетту викласти солодкий перець, зверху — скибочку коппи.