Брускети з різнокольоровими помідорами

Покроковий рецепт брускет з різнокольоровими помідорами з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для веганскої дієти
  • Технологія приготування: Сирим
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 323 кілокалорій
  • Привід: 1 година

Брускети з різнокольоровими помідорами

Приготуйте ці брускетти разом з дітьми. Влаштуйте конкурс на самий яскравий сендвіч і насолоджуйтеся соковитими помідорами на хрусткому хлібі. Відмінна ідея для літнього перекусу.

Інгредієнти на 4 порції

  • Сільський хліб-4 скибочки
  • Майонез-2-3 ст. л.
  • Томати різних сортів по 1-2 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Вершкове або рослинне масло 1-2 ст. л

Покроково

  1. Хліб наріжте порційними шматками. Підсмажте з обох сторін. Відразу ж змастіть майонезом з одного боку.
  2. Виберіть помідори різного розміру і кольору. Наріжте їх кружечками і викладіть на хліб.
  3. Посоліть і поперчіть.