Брускети з рікоттою і полуницею

Покроковий рецепт брускет з рікоттою і полуницею з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Технологія приготування: Гасіння
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 10 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 99 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Брускети з рікоттою і полуницею

Простий рецепт брускет з рікоттою і полуницею італійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 10 хвилин. Містить всього 99 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • чіабатта 60 г
  • рікотта 60 г
  • полуниця 80 г
  • бальзамічний крем 10 г
  • салат корн 6 г

Покроково

  1. Підготувати інгредієнти.
  2. Чіабатту нарізати на шматочки.
  3. Запекти в духовці до хрусткої скоринки.
  4. Полуницю розрізати на 4 частини.
  5. Полити кремом бальзамік.
  6. Акуратно перемішати.
  7. Намазати кожен шматочок хліба сиром рікотта.
  8. Зверху викласти полуницю в соусі.
  9. Порада! Чим можна замінити рікотту — читайте тут.
  10. Прикрасити салатом корн.
  11. Полити бальзаміком.
  12. Брускети з сиром рікотта та стиглою полуницею готові! Приємного апетиту!