Брускети з рікоттою Unagrande

Покроковий рецепт брускет з рікоттою Unagrande з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 10 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 268 кілокалорій

Брускети з рікоттою Unagrande

Простий рецепт брускет з рікоттою Unagrande домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 10 хвилин. Містить всього 268 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Чіабатта 30 г
  • Сир рікотта Unagrande 30 г
  • Маслини без кісточок 10 г
  • Тертий сир пармезан 5 г
  • Свіжий перець 10 г
  • цибуля Зелена за смаком
  • Бальзамічний соус за смаком
  • Петрушка 1 стебло

Покроково

  1. Розріжте чіабатту на скибочки і підсушіть на грилі або в духовці (зробіть тости).
  2. Перемішайте рікотту, оливкове масло, пармезан, сіль, перець до отримання однорідної маси (не дуже рідкою). Викладіть масу на гарячий тост.
  3. Декоруйте гілочками зеленого цибулі, петрушки, скибочками свіжого перцю і розрізаними навпіл маслинами. Страву можна прикрасити декількома крапельками бальзамічного соусу за бажанням.