Брускетта «Асорті»

Покроковий рецепт брускетти «Асорті» з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Технологія приготування: Нарізка
  • Час підготовки: 5 хвилин
  • Час приготування: 10 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 261 кілокалорій
  • Привід: Повсякденний

Брускетта «Асорті»

Ця закуска «Асорті» готується дуже просто і стане прекрасним доповненням до сімейного обіду або вечері.

Інгредієнти на 4 порції

  • Багет (французький батон)1/1, шт
  • Артишоки1 шт
  • Маслины100 г
  • Сир моцарелла60 г
  • Инжир2 шт
  • Перець болгарський (червоний) 1 шт
  • Помидоры2 шт
  • Масло оливкова extra virgen20 г
  • Перець чорний мелений
  • Рукола
  • Розмарин
  • Чеснок2 зубчики

Покроково

  1. Приготувати інгредієнти. Томати і перець промити, нарізати кубиками. Інжир і сир нарізати кружечками. Маслини і часник дрібно нарізати. Артишоки розрізати на невеликі частини і обсмажити разом з цибулею на сковороді 3-4 хвилини в невеликій кількості оливкової олії.
  2. Багет нарізати скибочками завтовшки 1 див, скропити оливковою олією (трохи), викласти на деко, застелене папером для випічки і відправити на 6 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.
  3. Скибочки викласти на плоске блюдо і додати начинку. На кілька скибочок додаємо зверху моцарелу і інжир. На інші — помідори та солодкий перець. Збризкуємо оливковою олією, перчимо і прикрашаємо руколою ирозмарином. Кілька скибочок скропити оливковою олією, викласти зверху обсмажені артишоки, посолити і поперчити за смаком. Додати розмарин. Маслини викласти на скибочки, скропити оливковою олією, додати сіль і мелений перець. Перед подачею прикрасити розмарином і руколою.