Брускетта дольче

Покроковий рецепт брускетти дольче з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Вегетаріанська їжа
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 267 кілокалорій

Брускетта дольче

Простий рецепт брускетти дольче домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 15 хвилин. Містить всього 267 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Черешня 220 г
  • масло Вершкове 50 г
  • Коричневий цукор 30 г
  • Сіль щіпка
  • Бальзамічний оцет 10 мл
  • Кекс 16 шматків
  • Нутелла 3 столові ложки
  • Оливкова олія за смаком
  • Фундук смажений 30 г

Покроково

  1. Черешню звільнити від кісточок і розрізати на четвертинки. У сотейнику розтопити вершкове масло і згасити на ньому ягоди хвилину, посипати цукром, перемішати і зняти з вогню. Влити оцет, додати сіль і перелити в миску. Остудити.
  2. Скибочки класичного кексу без начинки скропити оливковою олією і підсмажити на грилі. Потім змастити половиною чайної ложки нутелла, зверху викласти приблизно за півтори чайні ложки черешневий суміші і посипати подрібненим фундуком.