Брускетта з руколою, медом, часником і горіхами

Покроковий рецепт брускети з руколою, медом, часником і горіхами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 10 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 115 кілокалорій

Брускетта з руколою, медом, часником і горіхами

Простий рецепт брускети з руколою, медом, часником і горіхами домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 10 хвилин. Містить всього 115 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Рукола 50 г
  • В’ялені помідори 30 г
  • Часник 1 зубчик
  • Сир бринза 20 г
  • Оливкова олія за смаком
  • Мед за смаком
  • Волоські горіхи 10 г
  • Білий хліб 4 шматка

Покроково

  1. Злегка підсмажені скибочки хліба натерти часником і скропити оливковою олією.
  2. Зверху викласти рукколу, дрібно нарізані в’ялені помідори, бринзу, волоські горіхи, потім все це дуже тонкою цівкою потрібно розкреслити рідким медом.