Брускетта з сьомгою і песто

Покроковий рецепт брускети з сьомгою і песто з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски і бутерброди
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 23
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 99 кілокалорій

Брускетта з сьомгою і песто

Брускетта — популярна страва італійської кухні. Це засмажені шматочки багета (чіабатти) з начинкою. Начинка може бути будь-який, я пропоную спробувати варіант з песто і сьомгою. Пропорції не вказую, вони можуть бути будь-якими.

Інгредієнти на 4 порції

  • багет
  • сьомга (я використовувала малосольну)
  • соус Песто
  • рослинне масло
  • лайма (або лимона)

Покроково

  1. Багет нарізати шматочками товщиною близько 1 см.
  2. Викласти у форму для запікання.
  3. Трохи збризнути маслом.
  4. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин. Остудити.
  5. Сьомгу нарізати невеликими кубиками.
  6. Шматочки батона змастити песто.
  7. Викласти сьомгу. Збризнути соком лайма чи лимона.
  8. Приємного апетиту!