Брускетта «Карпаччо»

Покроковий рецепт брускетти «Карпаччо» з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, Брускетта
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 198 кілокалорій

Брускетта «Карпаччо»

Простий рецепт брускетти «Карпаччо» домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 198 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Французький багет 1 штука
  • Песто 30 г
  • Сир пармезан 20 г
  • Теляча вирізка 50 г
  • Бальзамічний крем за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком

Покроково

  1. Перше, що вам знадобиться — попередня підготовка м’яса. Вирізку ретельно вимити, просушити рушником і щільно загорнути в харчову плівку так, щоб м’ясо за своєю формою нагадувало «палку ковбаси».
  2. Філе, щільно загорнута в харчову плівку, прибираємо в морозилку, бажано на ніч. М’ясо може зберігатися в такому вигляді досить довго, тому якщо ви любите карпаччо можете купити побільше філе і заморозити, так би мовити, про запас)
  3. І так, ми підготували філе і тепер готові до приготування брускет.
  4. Витягти м’ясо з морозилки, акуратно приснять поліетилен (харчову плівку) і нарізати філе найтоншими слайсами. Залишити слайсы розморожуватися, що залишився філе знову щільно загорнути в плівку і прибрати назад у морозилку.
  5. Багет нарізати на тонкі шматочки і кожен кусочик обсмажити на сковороді до утворення золотистої скоринки з обох сторін.
  6. Кожен шматочок багета обмазати песто (з одного боку), потім акуратно укласти слайсы філе.
  7. Пармезан наколоти на шматочки, трохи подрібнити пальцями і викласти по 3-4 шматочки на кожну брускеттку.
  8. Додати бальзамічний крем і трохи поперчити.