Букатіні з песто з волоських горіхів і петрушки

Покроковий рецепт букатіні з песто з волоських горіхів і петрушки з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 711 кілокалорій

Букатіні з песто з волоських горіхів і петрушки

Простий рецепт букатіні з песто з волоських горіхів і петрушки домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 711 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Волоські горіхи 130 г
  • Маринований перець чилі 6 штук
  • Дрібно рубаний часник 1 зубчик
  • Тертий сир пармезан 45 г
  • Оливкова олія 0,3 склянки
  • Петрушка 70 г
  • Сіль за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Спагетті 350 г

Покроково

  1. Розігрійте духовку до 180C. Обсмажте волоські горіхи на деко з бортиками протягом 8-10 хвилин, один раз перемішавши, поки вони злегка не потемніють і не з’явиться приємний аромат. Дайте охолонути.
  2. Подрібніть ? склянки волоських горіхів в кухонному комбайні або блендері в крихту (але не до стану пасти). Залиште іншу частину волоських горіхів для сервірування. Видаліть стебла чилі, перекладіть чилі в кухонний комбайн. Подрібніть. Перекладіть суміш з комбайна в миску середнього розміру, додайте часник, «Пармезан», масло і 1 склянку петрушки. Приправте песто сіллю і перцем.
  3. Зваріть пасту у великій каструлі в підсоленій воді, зрідка помішуючи, до стану al dente. Відкиньте на друшляк, залиште 1 склянку води, в якій варилася паста. Перекладіть пасту в каструлю, додайте песто і ? склянки води, в якій варилася паста. Перемішайте, додаючи за потребою по 1 ст. л. води, в якій варилися макарони, поки суміш не придбає глянсовий блиск.
  4. Роздушіть плоскою стороною леза ножа залишилися волоські горіхи. Розкладіть пасту по тарілках, прикрасивши волоськими горіхами і петрушкою.