Булочки в мультиварці

Покроковий рецепт булочок в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Булочки
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 67 кілокалорій
  • Привід: На полуденок

Булочки в мультиварці

Булочки в мультиварці — міф чи реальність? Сьогодні немає нічого неможливого, особливо якщо справа стосується кулінарії. Мультиварка вміє випікати чудові булочки, ні в чому не поступаючись духовці.

Готові булочки ні в чому не програють тим, що готуються в духовці. Можна експериментувати, додаючи в тісто різні начинки, начебто фруктів або ягід. Зараз такий час, що якщо знаєш, як зробити булочки в мультиварці, то з голоду точно не помреш.

Кількість порцій: 8

Інгредієнти на 8 порцій

  • Молоко — 75 Мл
  • Мед — 1 Ст. ложка
  • Цукор — 5 Ст. ложок
  • Масло вершкове — 35 Г
  • Борошно — 500 Г
  • Дріжджі активні — 2 Чайних ложки
  • Апельсин — 1 Штука
  • Шоколад — 50 Грам (чорний)
  • Яйця — 2 Шт.
  • Сіль — 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне — 1 Ст. ложка

Покроково

  1. Тісто для булочок можна замісити за допомогою хлібопічки або вручну. У другому варіанті кладемо в ємність для замісу: борошно, молоко, дріжджі, мед, сіль, 2 ст. л. цукру, яйце, розм’якшене масло, яєчний білок, цедру і сік апельсина. Виставляємо «Заміс» на 1 годину 30 хвилин.
  2. готове тісто Розділіть на рівні частини.
  3. У блендері подрібнюємо темний шоколад.
  4. Кожен шматок тіста розкачуємо, кладемо всередину шоколад.
  5. Звертаємо тісто щільними рулетиками і закручуємо по спіралі, формуючи булочки.
  6. Чашу мультиварки змащуємо маслом. Викладаємо всередину булочки. Витримуємо їх в мультиварці 20 хвилин в режимі «Підігрів». Потім змащуємо булочки яйцем і присипаємо цукром. Готуємо в режимі «Випічка» 1 годину.
  7. Приємного апетиту!