Булочки зі шкварками

Покроковий рецепт булочок зі шкварками з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Десерти і випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Нам знадобиться: Духовка
  • Час підготовки: 10 хв
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 12 порцій
  • Кількість калорії: 315 кілокалорій
  • Привід: Пікнік, вечеря, обід, перекус, сніданок

Булочки зі шкварками

Ось такий хліб побачила сьогодні в одному журналі. Не знаю, може ви його вже робили, але я в перший раз… Дуже смачно і цікаво. Я люблю щось нове, a тут хліб або булочки на сметані. Ну, дуже ніжно, смачно. Якщо ви небайдужі до сала, то цей рецепт для вас! Запрошую до столу! Приємного апетиту!

Інгредієнти на 12 порцій

  • Дріжджі свіжі 25 г
  • Борошно пшеничне 400 г
  • Сало солоне 125 г
  • Сметана 200 г
  • Сіль 1 щіпка
  • Яйця курячі 3 шт.

Покроково

  1. Такі продукти я взяла: потрібно було сало (у мене ось такий сирокопчений бекон), жовтки, борошно, сметана, дріжджі.
  2. Розмішуєм дріжджі зі сметаною.
  3. Шматочки дрібно порізаного сала, бекону, обсмажимо на сухій сковороді. Витопиться жир. Він нам знадобиться для тіста.
  4. сметану з дріжджами додамо 2 жовтки, сіль, 1 ложку жиру зі сковороди. Трохи борошна. Перемішати все і ще додамо шкварки.
  5. Підсипаємо борошно, замішуємо тісто. Борошна дивіться самі, може піти 300 р. А потім ще знадобиться. Отже, замешаем на столі тісто. Залишимо його на 15 хвилин на столі.
  6. Після 15 хвилин, вымесим і знову залишимо, накривши рушником на 15 хвилин.
  7. Готове розкотимо тісто в пласт товщиною 2 см
  8. Разрежем на сегменти.
  9. Змастимо жовтком, змішаним з водою. Розігріємо духовку до 180°С і ставимо їх в духовку на 25 хвилин.
  10. Ось такі смачні вийшли булочки — коржики. Пригощайтеся!