Булочки з яблуками з листкового тіста

Покроковий рецепт булочок з яблуками з листкового тіста з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 458 кілокалорій

Булочки з яблуками з листкового тіста

Простий рецепт булочок з яблуками з листкового тіста домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 458 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Яблуко 10 штук
  • Дріжджове листкове тісто 1 г
  • Куряче яйце (велике) 1 штука
  • Цукор 1 склянку

Покроково

  1. Яблука розрізати навпіл так, щоб отвір від серцевини було в однієї і в другої половинки.
  2. Акуратно вирізати серцевину гострим тонким ножем.
  3. Яєчний білок відокремити від жовтка і трохи збити.
  4. Розкачати листкове тісто, тільки не робіть тісто дуже тонким, щоб не рвалося при склеюванні булочки.
  5. На розкатане тісто покласти половинку яблука, в отвір від серцевини насипати 1 чайну ложку цукру.
  6. Акуратно заліпити булочку, не залишаючи отворів, щоб при готуванні не витікав цукровий сироп — яблуко повинно бути все під тестом, верх булочки після склеювання повинен бути округлої форми.
  7. Потім булочку вмочити у збитий білок, після чого вмочити в цукор і викласти на змащене олією деко.
  8. Випікати в добре розігрітій духовці 30 хвилин.

Приємного апетиту!