Булочки з яблуками і сиром

Покроковий рецепт булочок з яблуком і сиром з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 713 кілокалорій

Булочки з яблуками і сиром

Простий рецепт булочок з яблуком і сиром домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 15 хвилин. Містить всього 713 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Булочка з кунжутом 6 штук
  • Яблуко 2 шт.
  • масло Вершкове 150 г
  • Твердий сир 150 г

Покроково

  1. Надрізати кожну булочку поперек. Порізати яблука і сир на тонкі скибочки.
  2. Надрізи всередині булочок змастити вершковим маслом, покласти туди по скибочці яблука і сиру.
  3. Викласти булочки на деко і запікати в духовці при температурі 150-200 градусів до тих пір, поки не розплавиться сир.