Булочки з яблуком

Покроковий рецепт булочок з яблуком з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: до 1.5 годин
  • Кількість порцій: 10 порцій
  • Кількість калорії: 246 кілокалорій

Булочки з яблуком

Простий рецепт булочок з яблуком домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за до 1.5 годин. Містить всього 246 кілокалорій.

Інгредієнти на 10 порцій

  • Молоко 200 мл
  • Масло вершкове 30 г
  • Цукор 30 г
  • Соняшникова олія 2 ст. ложк
  • Цукор ванільний 1 упак.
  • Куряче яйце 1 шт.
  • Дріжджі швидкодіючі 1 ч. ложк
  • Яблука голден 2 шт.
  • Кориця за смаком
  • Варена згущене молоко за смаком
  • Борошно пшеничне 2 скл.

Покроково

  1. Для приготування тіста, просіяти в глибоку миску 3 ложки борошна. Змішайте її з дріжджами. Додайте тепле молоко і перемішайте. В окремій ємності розтопіть вершкове масло. Додайте в нього звичайний і ванільний цукор, яйце. Ретельно перемішайте суміш і додайте її до борошна з молоком і дріжджами. Поступово додаючи решту просіяне борошно, замісіть тісто. Накрийте його болотенцем і приберіть в тепле місце на 30-40 хвилин.
  2. Приготуємо начинку. Для цього яблука натріть на крупну тертку, за смаком додати цукор і корицю. Дістаньте тісто, розділіть його приблизно на 2 рівні частини. Візьміть половинку тіста і розкачати на посипаному борошном столі. Раскативая, надавайте тесту прямокутну форму. Змастіть тісто вершковим маслом, трохи згущеним молоком і викладіть на нього яблучну начинку рівним шаром (відповідно, яблучної начинки теж використовувати половину).
  3. скрутіть Тісто в рулетик і наріжте на невеликі шматочки. То ж виконайте з другою половиною тіста.
  4. Майбутні булочки викладіть на деко з пергаментним папером зрізом вгору. Не викладайте булочки занадто щільно, залишаючи між ними відстань.
  5. Випікайте при 180 С до тих пір, поки булочки не піднімуться. Після цього зменшіть температуру до 200 С і випікайте до золотистого кольору.