Буряковий салат з волоськими горіхами

Покроковий рецепт бурякового салату з волоськими горіхами з фото.

  • Національна кухня: Українська кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: до 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 206 кілокалорій

Буряковий салат з волоськими горіхами

Простий рецепт бурякового салату з волоськими горіхами української кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 206 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Буряк 400 г
  • Часник 20 р.
  • Волоський горіх 80 р.
  • Майонез-3 ст. ложк
  • Харчова сіль 0.5 ч. ложк

Покроково

  1. Буряк відварити до готовності, остудити, очистити.
  2. В невелику каструлю або миску (щоб зручно було потім перемішувати) тремо на дрібній тертці попередньо зварену буряк і очищені зубчики часнику (часнику потрібно десь 5-6 середнього розміру зубчиків, хто любить погостріше кількість часнику можна збільшити або навпаки зменшити якщо ви не дуже любите часник).
  3. натерту на дрібній тертці буряк, додати подрібнені волоські горіхи, волоські горіхи так само як і часник я рекомендую регулювати за власним смаком (у мене на даний рецепт пішло 20 штук).
  4. Додати майонез, посолити за власним смаком і добре все перемішати.
  5. Ось і все, салат готовий. Викладаємо салат в красиву піалу і подаємо до столу. Даний салат підійде як на обід з картоплею так і на святковий стіл або до приходу гостей. Смачно, ситно, економно, а головне дуже корисно, адже навряд чи хтось захоче їсти просто варену буряк. Приємного апетиту!